Adverts








bol.de - einfach rund





Valerius - She Doesn't Know

3 June 2009
(No Ratings Yet)
 Loading ...


De Amsterdamse band Valerius kwam bovendrijven in de TMF Kweekvijver en scoorde vervolgens een top 10-hit met het radiovriendelijke She Doesn't Know. Maar het succes van die single is nog niet voorbij; het nummer wordt gebruikt in de nieuwste Sims-game, het best-verkochte computerspel aller tijden!Hun carrière heeft een wel heel vliegende start! In de Nederlandse versie wordt She Doesn't Know gebruikt in het opstartscherm. In alle andere versies is het nummer in de game te downloaden. Morgen wordt het spel officieel gelauncht, daarbij zal Valerius aanwezig zijn.

Het is niet de eerste keer dat een Nederlandse band in aanraking komt met het computerspel, eerder viel de eer te beurt aan Krezip. In The Sims wordt een eigen taaltje gesproken genaamd Simlish. She Doesn't Know wordt dus opnieuw ingezongen voor het computerspel. Andere artiesten die hun medewerking verlenen zijn onder andere Coldplay, de Pussycat Dolls, Lily Allen, Depeche Mode, Natasha Bedingfield en Katy Perry [nlpop/MuziekNu.nl].

Valerius - She Doesn't Know


Categorie: Media Nieuws | Tags: , , | Views: 25 |
Bestel, luister en meer info: FreeRecordShop.nl | Bol.com


Reageer hier

Om te kunnen reageren moet je eerst de 5 karakters tussen 0..9 en A..F lezen en invoeren. Vervolgens klik je op verzenden.

  

Ik kan dit niet lezen. Genereer a.u.b. een