Adverts









bol.de - einfach rund





The Black Eyed Peas - The e.n.d.

13 June 2009
(No Ratings Yet)
 Loading ...


De titel van dit vijfde album The E.N.D. staat voor The Energy Never Dies, en dus niet dat dit het laatste album van The Black Eyed Peas. Het betreft een afkorting van 'The energy never dies'. Het zou ook niet handig zijn deze kip met de gouden eieren te slachten. Van de alweer vier jaar oude voorganger 'Monkey business' werden immers negen miljoen stuks verkocht. Tussendoor maakten zangeres Fergie en producer en bedenker Will.i.am, de twee kopstukken van deze Amerikaanse hiphop/rap/popband, soloalbums.

De bekende sound is verfijnd, echt vernieuwend is die niet, bloedcommercieel wel. Maar binnen dat kader wel geraffineerd en ontzettend lekker. The Black Eyed Peas zijn gespecialiseerd in gimmickmuziek. Vrijwel allemaal potentiële hits vol goeie en gekke stemmetjes, onelinerrefreintjes en talloze karakteristieke geluidjes. Het gaat helemaal nergens over (neem een titel als die van de single 'Boom boom pow') en toch stoort dat niet [leidschdagblad/MuziekNu.nl].

Black Eyed Peas - Meet Me Halfway


Categorie: Recensies | Tags: , , | Views: 35 |
Bestel, luister en meer info: FreeRecordShop.nl | Bol.com


Reageer hier

Om te kunnen reageren moet je eerst de 5 karakters tussen 0..9 en A..F lezen en invoeren. Vervolgens klik je op verzenden.

  

Ik kan dit niet lezen. Genereer a.u.b. een