Adverts








bol.de - einfach rund





Chickenfoot - Chickenfoot

13 June 2009
(No Ratings Yet)
 Loading ...


Vier oudjes die zich Chickenfoot noemen, op hun gelijknamige debuutalbum de speakers uit knallen in een furieuze rockles: drummer Chad Smith (47), gitarist Joe Satriani (52), bassist Michael Anthony (54) en zanger Sammy Hagar (61). De laatste twee van Van Halen, de eerste van Red Hot Chili Peppers en de tweede zelfstandig gitaarvirtuoos.
Het 'project' Chickenfoot is niet alleen op papier een supergroep. Geen stel ego's dat krampachtig iets in elkaar geflanst heeft om makkelijk te cashen, nee, deze bevriende veteranen hebben als jonge honden gewoon vreselijk veel lol gehad. Met als extra voordeel koffers vol ervaring. Samengepakt in een uurtje moddervet ambachtelijk rockwerk. Niets bijzonders, maar zo allemachtig goed uitgevoerd, die pakkende refreinen, bruggen en hooklines. 'Talk to me, chief!' roept Hagar richting Satriani tijdens diens grommende opmaat in het meeslepende 'Down the drain'. Supercool allemaal.

Dat belooft veel voor het enige Nederlandse cluboptreden, 26 juni in de Waerdse Tempel in Heerhugowaard [leidschdagblad].

Chickenfoot


Categorie: Recensies | Tags: | Views: 7 |
Bestel, luister en meer info: FreeRecordShop.nl | Bol.com


Reageer hier

Om te kunnen reageren moet je eerst de 5 karakters tussen 0..9 en A..F lezen en invoeren. Vervolgens klik je op verzenden.

  

Ik kan dit niet lezen. Genereer a.u.b. een