MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Trijntje Oosterhuis – Ken Je Mij
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Trijntje Oosterhuis – Ken Je Mij

Gepubliceerd op 13 juni 2008 in Media Nieuws, Recensies · Views: 4.608 ·

Trijntje Oosterhuis - Ken Je Mij

Trijntje Oosterhuis – Ken Je Mij


Ken Je Mij is een live registratie van het concert dat werd gegeven in De Rode Hoed. Deze zeer intieme opname bevat bekende songs van Burt Bacharach, diverse Nederlandse liedjes en nog nooit eerder opgenomen repertoire door Trijntje. Het is een schitterend document van Neerlands beste zangeres, enkel begeleid door gitaarvirtuoos Leonardo Amuedo.

 

Een reactie

  1. alex

    dvd cover van trijntje oosterhuis ken jij me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *