Views: 9,507
(23 votes, average: 4.43 out of 5)
 Loading ...


Jan Smit mag dan schitteren in de C&A commercial, met zijn eigen (?) kledinglijn, de ergste nachtmerrie is helaas voor hem werkelijkheid geworden. De Volendamse zanger moet nu toch onder het mes. Dezelfde artsen als die destijds Frans Bauer en Guus Meeuwis opereerden, behandelen nu Jan Smit. Jan blijkt een aangeboren afwijking aan zijn stembanden te hebben.
Zijn nieuwste album, Stilte In De Storm waarop ook zijn hit Dan Volg Je Haar Benen staat, staat voor volgend jaar september gepland. Ons is niet bekend of dit wel door zal gaan. We wensen Jan veel sterkte!

31/08: Alles op 'Stilte in de storm' is liefde. Jan Smit is gelukkig, zoveel is wel duidelijk. Hij bezingt zijn Yolanthe in alle toonaarden en zo krijgen de fans een kijkje in het liefdesleven van Neerlands meest besproken paar. Op 'Mi amor es solo para ti' (Mijn liefde is alleen voor jou), 'Geen dag voorbij' of 'Als je lacht'. Yolanthe zal ook heel blij zijn met het nummer 'Je naam in de sterren', dat Jan voor haar overleden vader schreef. Een beetje klef is het wel, al zal de liefhebber van het betere zwijmelwerk ruimschoots aan z'n trekken komen. Gelukkig verloochent Jan zijn roots niet met vissersode 'Als hij de zee op gaat' en verrast hij met een Engelstalig duet met wijlen John Denver. De single 'Stilte in de storm' dreigt alweer een vette hit te worden. Jan is na zijn stemproblemen weer helemaal terug.

Jan Smit - Dan Volg Je Haar Benen