Adverts








bol.de - einfach rund





Boer Frans - Ik ben Boer Frans, kom uut De Lutt en zeuk verkering

5 March 2008
(16 votes, average: 4.19 out of 5)
 Loading ...
    FreeRecordShop.nl |


Boer Frans uit Boer Zoekt Vrouw gaat zingen. Hij vond in dit populaire programma een geliefde maar die liefde bleek niet groot genoeg. Frans heeft een goede remedie tegen zijn hartepijn: zingen, met binnenkort zijn eerste single. 'Ik ben Boer Frans, kom uut De Lutt' en zeuk verkering'. Geen liefdesballad, maar een boerenkraker! Doen of niet doen?

08/03: Frans schijnt een gepeperde brief van de productiemaatschappij Blue Circle, verantwoordelijk voor 'Boer zoekt vrouw', ontvangen te hebben waarin hem te verstaan werd gegeven dat hem gerechtelijke procedures wachten als hij probeert de hitparades te bestormen. Volgens de contracten mogen deelnemers aan het programma de eerste drie maanden na de laatste aflevering geen commerciële activiteiten ondernemen zonder toestemming van Blue Circle. Een aangeslagen Frans zingt nu een toontje lager. Via zaakwaarnemer Willie Oosterhuis laat hij weten dat alle activiteiten zijn gestaakt [telegraaf]. Nu, dan vraagt Frans toch gewoon toestemming aan Blue Circle?


Categorie: Media Nieuws | Tags: , | Views: 1,217 |
Meer info: FreeRecordShop.nl | Bol.com


2 Reacties

  1. liep

    goed

  2. Dj-Ray

    Wil deze plaat hebben
    Is helemaal goed
    Draai hem zo op http://www.everyoneweb.com/empireradio
    Groeten Dj-Ray

Reageer hier

Om te kunnen reageren moet je eerst de 5 karakters tussen 0..9 en A..F lezen en invoeren. Vervolgens klik je op verzenden.

  

Ik kan dit niet lezen. Genereer a.u.b. een