Adverts






bol.de - einfach rund


Binnenkort & Recent | CD/DVD Tips | Recensies



Roxy Music - Thrill Of It All

1 December 2007
(No Ratings Yet)
 Loading ...


Roxy Music behoort zonder enige twijfel tot de bijzonderste en meest invloedrijke bands uit de jaren 70 en vroege jaren 80. Een carrière die is samengevat op talloze compilaties. Compilaties waarvan de box-set The Thrill Of It All wat ons betreft de interessantste is. Onder dezelfde naam verschijnt nu ook een uit twee DVD's bestaande visuele geschiedenis van het oeuvre van Roxy Music. The Thrill Of It All: A Visual History bestrijkt de hele carrière van Roxy Music, met tv-optredens, videoclips en live-materiaal.

In visueel opzicht ziet het er allemaal misschien wat gedateerd uit (wel leuk om te zien trouwens), maar in muzikaal opzicht heeft de muziek van Roxy Music de tand des tijd opvallend goed doorstaan.
The Thrill Of It All houdt je dan ook moeiteloos twee DVD's lang aan de buis gekluisterd. De vroege opnamen laten een band horen die het experiment niet schuwt en muziek maakt die enorm veel invloed zou hebben op de ontwikkeling van de popmuziek. In de laatste jaren van haar bestaan maakte Roxy Music vooral radiovriendelijke, maar in kwalitatief opzicht nog altijd hoogstaande popmuziek. De eerder genoemde box-set is nog altijd een must voor iedere muziekliefhebber. Deze fraaie DVD-compilatie is de slagroom op een al bijzonder smakelijke taart [velvet].

Roxy Music - The Thrill of It All (Live 1976)


Categorie: Recensies | Tags: , , | Views: 642 |
Meer info: Bol.com

Reageer hier

Om te kunnen reageren moet je eerst de 5 karakters tussen 0..9 en A..F lezen en invoeren. Vervolgens klik je op verzenden.

  

Ik kan dit niet lezen. Genereer a.u.b. een