MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Nissan – Qashqai – Paintballs
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Nissan – Qashqai – Paintballs

Gepubliceerd op 8 maart 2010 in Muziek in Reclame · Views: 3.767 ·

Nissan - Qashqai - Paintballs

Nissan – Qashqai – Paintballs


Nissan Qashqai Paintballsis opvallend, en ook weer niet. Voorbooduurt op het bestaande concept, dansende Qashqai, met nu een vleugje kleur. Doet een beetje aan de Sony Bravia commercials denken. De muziek heeft heel in de verte iets van Queen’s We Wull, We Will Rock you. Zoals gezegd, heel in de verte. Het is toch echt Four Ton Mantis van Amon Tobin, van het album Supermodified. Amon Adonai Santos de Araújo Tobin, bekend als Amon Tobin, is een Braziliaanse muzikant en DJ. Jazz, funk, hip-hop, drum & bass, en Latin, alles! Opvallend.


Nissan – Qashqai – Paintballs

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DJDvkHS-SC0[/youtube]

Amon Tobin – 4 Ton Mantis

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uie5vy01g4c[/youtube]

 

Een reactie

  1. Martin

    Erg origineel gebruik van samples van oa. ‘Mad Mountain King’ van Apollo 100, wat op zijn beurt weer een erg originele cover is van het klassieke ‘I Dovregubbens hall’ van Edvard Grieg. Lekker……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *