MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Jan Smit – Live ’09
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Jan Smit – Live ’09

Gepubliceerd op 22 april 2009 in CD/DVD Tip · Views: 1.322 ·

Jan Smit - LIVE '09

Jan Smit – Live ’09


De dvd Jan Smit – LIVE ’09 is opgenomen in de Brabant Hallen te Den Bosch voor een dolenthousiaste zaal en laat duidelijk zien en horen waarom een Jan Smit concert een event is dat je niet snel zal vergeten. Ondersteund door zijn eigen band brengt Jan maar liefst 23 nummers ten gehore waarbij de Brabant Hallen haast uit zijn voegen barst. Een waar feest waarbij de zanger en zijn publiek samensmelten tot een kolkende massa wat fantastisch is vastgelegd zowel op beeld als geluid. De DVD bevat behalve stereo geluid ook een 5.1 mix. En er is ook een uitgebreid booklet ingesloten met een prachtig foto verslag [bol].

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *