MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Marco Borsato – Duizend Spiegels – Verlies
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Marco Borsato – Duizend Spiegels – Verlies

Gepubliceerd op 22 november 2013 in Media Nieuws · Views: 1.750 ·

Marco Borsato - Duizend Spiegels - Verlies

Marco Borsato – Duizend Spiegels – Verlies


Marco Borsato, Duizend Spiegels ligt dan eindelijk op de deurmat. Duizend Spiegels verwijst naar die specifieke rol van muziek. Toch wel even wennen! Maar wat een fantastisch album, onmiskenbaar Marco en Ewbank, stem iets geknepen dan voorheen – het wordt alleen maar beter en mooier. Minst goede nummer vinden we Het Beste Wat Ik Ooit Had, de openingssong nota bene, Bang Voor Water vinden we ook niet echt sterk. Toppers, de rest. Duetten met Lisa Lois, Trijntje Oosterhuis en met Borsato’s tien-jarige dochter Jada zijn erg goed. Ook rapper Lange Frans en zijn zoon Willem (5), Ali B en Gers Pardoel komen voorbij. De absolute topper? Verlies. Verlies is werkelijk een hartverscheurend lied over het verlies van een zoon, gebaseerd op een verhaal van een gezamenlijke vriend van Borsato en Ewbank. Verlies heeft alles wat een dergelijk lied moet hebben, muziek dat begint als een bekend klassiek stuk van Henryk Mikolaj Gorecki “Symphony of Sorrowful Songs”, gemeende emotie, overslaande stem, prachtige opbouw, beetje mysterieus. Van de eerste tot de laatste noot klopt het. Met Duizend Spiegels het beste album van Marco Borsato te noemen doen we de rest te kort, maar anno nu – in de huidige tijdsgeest – is Duizend Spiegels het beste album van Marco ooit.

Marco Borsato – Duizend Spiegels – Verlies

Nog niet gevonden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *