MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Lavinia Meijer – Passaggio – Einaudi by Lavinia
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Lavinia Meijer – Passaggio – Einaudi by Lavinia

Gepubliceerd op 10 november 2013 in Media Nieuws · Views: 2.180 ·

Lavinia Meijer – Passaggio - Einaudi by Lavinia

Lavinia Meijer – Passaggio – Einaudi by Lavinian


Ludovico Einaudi werd wereldberoemd met zijn muzikale bijdrage aan film hits als ‘Intouchables’ en ‘Black Swan’. Desondanks had harpiste Lavinia Meijer een jaar geleden nog nooit van hem gehoord, vertelde ze in de De Wereld Draait Door. Het enige dat haar opviel was dat er op iTunes steeds één album van ene Einaudi concurreerde met haar eigen CD met daarop bewerkingen van een andere grote filmmusicus: Philip Glass. Haar nieuwsgierigheid was gewekt en nu, een jaar, een ontmoeting en een nieuw album later, zat ze bij Matthijs van Nieuwkerk van DWDD aan tafel om te vertellen over haar CD ‘Einaudi by Lavinia: Passaggio’. Mocht je echt eens iets anders onder de kerstboom willen dan Il Divo of Andre Bocelli: Lavinia Meijer ‘Einaudi by Lavinia: Passaggio’. Passaggio verschijnt ook op vinyl. Bijzonder en bijzonder mooi.

DWDD – Lavinia Meijer – Passaggio – Einaudi by Lavinia

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IWFA-xirshk[/youtube]

Lavinia Meijer – Philip Glass / Metamorphosis

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_54NQciqofU[/youtube]