MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Kerst CD tips Christmas With Nick & Simon (Speciale Cadeau Box)
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Christmas With Nick & Simon (Speciale Cadeau Box)

Gepubliceerd op 14 september 2013 in Kerst CD tips, Verwacht · Views: 4.957 ·

Christmas With Nick & Simon (Speciale Cadeau Box)

Christmas With Nick & Simon (Speciale Cadeau Box)


Van Nick & Simon verschijnt dit najaar een heus kerstalbum, met 13 kerstliedjes waarvan 9 nieuwe tracks. Naast een aantal zelfgeschreven kerstnummers bevat het album ook een aantal kerstklassiekers in de juiste stijl. Christmas With Nick & Simon bevat verder een tweetal duetten van de heren met internationaal vermaarde zangeressen. Naast een bandondersteuning krijgt het duo voor het verder inkleuren van het speciale kerstgevoel hulp van een 30-koppig toporkest voor de muzikale omlijsting. Deze Box in special cadeauverpakking bevat: 10 Kerstkaarten met kerstafbeelding Nick & Simon, waarvan 1 gesigneerd, 1 stickervel met kerstafbeeldingen Nick & Simon die op kerstbal geplakt kunnen worden, opblaasbare kerstbal met foto Nick & Simon, kerstmuts met Nick & Simon logo. Wat een feest!

Christmas With Nick & Simon

Nog geen promo video van gevonden.