Views: 263
(1 votes, average: 5 out of 5)
 Loading ...


Zelden zijn in eigen beheer uitgebrachte cd's van zo'n hoge kwaliteit als die van de Princess Project. The Princess Project bestaat uit Lodewijk van Gorp (zang) Simone Pormes (zang) en Karel Boehlee (piano). Alle drie hebben ze hun sporen in de muziek reeds verdiend. Ze waren al te bewonderen als gastvocalisten en gastmuzikant bij onder andere Trijntje Oosterhuis, Marco Borsato, Toots Thielemans, Martijn van Iterson, Jesse van Ruller en nog vele anderen.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de cd zich makkelijk kan meten met deze artiesten. Muzikaal ligt het geluid van deze cd tussen jazz, klassiek, en pop, maar je zou zomaar kunnen denken dat het Burt Bacharach songbook 3 is van Trijntje Oosterhuis. Ook de gastmuzikanten zijn van absolute klasse. Het Gustav Klimt Kwartet, Pieter de Mast, Peter Tiehuis, Arnold van Dongen en Toots Thielemans.! Zelden zo'n mooi en goede eigen beheer cd gehoord.

The Princess Project is een cd met bijzonder mooie en intieme composities geschreven door Karel Boehlee (pianist/componist) en Simone Pormes (zangeres/componiste). Het project bestaat uit 16 stukken, waarvan er 9 zijn opgenomen op de eerste cd. Nu nog een platenmaatschappij die deze cd ook zo op de markt brengt [velvet/MuziekNu.nl].

Princess Project - I'll be strong

Princess Project - A chance of life