MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Douwe Egberts – De Derde Kop
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Douwe Egberts – De Derde Kop

Gepubliceerd op 17 oktober 2014 in Muziek in Reclame · Views: 3.311 ·

Douwe Egberts - De Derde Kop

Douwe Egberts – De Derde Kop


Douwe Egberts, De Derde Kop. De gedachte erachter; ‘Koffie?’ Slechts één woord. Toch houdt deze ogenschijnlijk simpele vraag zoveel meer in. Douwe Egberts koffie brengt mensen dichterbij. Tja, je moet wat als reclame bedenker! De muziek past goed bij koffie, een beetje onder, een beetje rouw; Pieter van Dessel. Pieter ken je misschien van Marble Sounds, een Belgische post-rockband.

Douwe Egberts – De Derde Kop

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N1u1CIwRHUA[/youtube]

 

Een reactie

  1. A. Van den Tol-Munters

    Dag, vind de piano muziek van de nieuwe Douwe Egberts commercial , zo goed gekozen, zo passend voor de verkoop, zou het zelf dolgraag willen spelen , ben 83 jaar en speel nog elke dag, wilt u mij alstublieft de naam mailen van het muziek stuk. Ik zou er geweldig blij mee zijn en gelijk bestellen.Bij voorbaat dank, A. Van den Tol-Munters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *