MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Michael Jackson – ft Usher – Love Never Felt So Good
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Michael Jackson – ft Usher – Love Never Felt So Good

Gepubliceerd op 3 mei 2014 in Media Nieuws · Views: 1.216 ·

Michael Jackson - ft Usher - Love Never Felt So Good

Michael Jackson – ft Usher – Love Never Felt So Good


Michael Jackson, the king of pop is alive! Love Never Felt So Good, met Usher, een zeer geslaagde combinatie. Michael Jackson’s Xscape verschijnt 9 mei. The Estate Of Michael Jackson en Epic’s CEO L.A. Reid hebben 8 niet eerder gepubliceerde opnames uit Jackson’s archieven geselecteerd. Onder de productionele leiding van Timbaland hebben topproducers als Rodney Jerkins (o.a. Michael & Janet Jackson, Beyoncé, Whitney Houston) en Jerome ‘J-Roc’ Harmon (Justin Timberlake, Chris Brown, Beyoncé) deze opnames een frisse, eigentijdse sound meegegeven, zonder de oorspronkelijke productie geweld aan te doen. Bijzonder is dat Rodney Jerkins destijds ook de producer was die met Jackson de titeltrack opnam (bedoeld voor het album ‘Invincible’). De standaardversie van Xscape bevat de genoemde 8 tracks, de luxe-editie bevat daarnaast de 8 opnames in de originele vorm.

Michael Jackson – ft Usher – Love Never Felt So Good

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GJNzKu_uLMs[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *