MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Luka Bloom – Head & Heart
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Luka Bloom – Head & Heart

Gepubliceerd op 13 maart 2014 in Media Nieuws · Views: 1.470 ·

Luka Bloom - Head & Heart

Luka Bloom – Head & Heart


Luka Bloom heeft een nieuw album uitgebracht, Head & Heart. Bloom had op een gegeven moment een songbook met zo’n dertig songs waarvan hij uiteindelijk een selectie heeft gemaakt voor Head & Heart. Het album is in een live studio setting opgenomen met piano, akoestische gitaren en contrabas waardoor een warme en intieme sfeer ontstaat. Uiteraard ontbreekt de inspiratiesong My Wild Irish Rose niet. Maar Bloom brengt meerdere hommages aan zijn Ierland met bijvoorbeeld de standard Danny Boy. Misschien niet de meest spannende keuze, maar het levert een gemeende en persoonlijke plaat op. Zoals hij zelf zegt, een eerbetoon aan de langspeelplaat en aan de degenen die ze (nog) kopen. Zo’n geste wil je niet links laten liggen.

Luka Bloom – My Wild Irish Rose

[vimeo]http://vimeo.com/85368620[/vimeo]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *