MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame London Grammar – If You Wait
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

London Grammar – If You Wait

Gepubliceerd op 4 maart 2014 in Muziek in Reclame · Views: 1.345 ·

London Grammar - If You Wait

London Grammar – If You Wait


London Grammar bracht eind 2013 hun debuutalbum If You Wait uit, en wat voor een album, is een van de meest aangename verrassingen van de afgelopen weken! Je hebt ze gister nog kunnen zien en horen in RTL LATE NIGHT. De succesformule van London Grammar: klein beginnen met een ingetogen pianolijntje of gitaartokkeltje om langzaam op te bouwen naar een dramatisch-extatisch hoogtepunt, iedere song weer. London Grammar zou misschien je kunnen kennen van de samenwerking met Disclosure op hun track Help Me Lose My Mind. Toch maar even kort voorstellen: lichtend middelpunt van London Grammar is Hannah Reid, met een theatrale kreunstem waar Florence Welch zowaar jaloers op zou kunnen worden. Verder gitarist Dan Rothman en multi-instrumentalist Dot Major. Fantastisch, niet voor elke moment van de dag, maar toch fantastisch.

London Grammar – If You Wait

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nMEHJPuggHQ[/youtube]

London Grammar – RTL LATE NIGHT

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LufjoKhWrDM[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *