MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Clean Pete – Al Zeg Ik Het Zelf
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Clean Pete – Al Zeg Ik Het Zelf

Gepubliceerd op 27 januari 2014 in Media Nieuws · Views: 1.330 ·

Clean Pete - Al Zeg Ik Het Zelf

Clean Pete – Al Zeg Ik Het Zelf


Clean Pete, twee Limburgse meisjes, in welk hokje zijn ze te plaatsen? De een speelt Cello, de ander speelt gitaar. Samen maken lieve kleine Nederlandstalige liedjes. Meestal krijgen Nederlandstalige liedjes de stempel ‘cliché’, maar alle liedjes van dit album zijn echte en toevoeging aan het Nederlandse genre. Zeker een aanrader voor de Singer Songwriter liefhebber, en, ook op vinyl. Op hun debuutalbum Al zeg ik het zelf staan 13 liedjes over liefde & verlangen, onmacht & frustratie, te veel eten & vergeten. Liedjes vol warmte, melancholie en melodie. Met Nederlandse teksten die op een wonderlijke wijze speels én poetisch zijn. Claudia De Breij, Maaike Ouboter? Maar misschien past Clean past niet in een hokje!?

Clean Pete – Geheimen

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uUoDmpP-aiE[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *