MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Holland’s Got Talent – Amira zingt Ave Maria
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Holland’s Got Talent – Amira zingt Ave Maria

Gepubliceerd op 23 december 2013 in Media Nieuws · Views: 2.564 ·

Holland's Got Talent - Amira zingt Ave Maria

Holland’s Got Talent – Amira zingt Ave Maria


Eindelijk kon het 9 jaar jonge supertalent Amira weer optreden tijdens Holland’s Got Talent, en hoe! Ze zong Ave Maria op een fantastische en natuurlijke wijze, ook erg mooi in beeld gebracht. Amira heeft het opera zingen zichzelf aangeleerd, haar buurvrouw heeft slechts geholpen bij de uitspraak. Natuurlijk gaan straks allerlei professionals haar helpen met nog zuiverder, nog correcter, nog mooier, nog commerciëler – maar dan is Amira niet meer Amira. Afblijven dus! We hopen dat ze niet gaat winnen, laat opa Piet maar winnen. Toch?

Holland’s Got Talent – Amira zingt Ave Maria

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9V8mL-0O3Hk[/youtube]

 

Een reactie

  1. tom

    natuurlijk gun ook ik de andere kandidaten de overwinning,maar om nou AMIRA de overwinning af te nemen omdat ze anders amira niet meer zou zijn,nee.wanneer een zeer jong rekentalent bv vervroegd naar een universiteit zou kunnen gaan om met de juiste begeleiding de juiste weg te bewandelen richting een mooie toekomst,waarom zou dat dan niet voor amira kunnen gelden.het speciale aan amira buiten haar zangtalent is haar persoonlijkheid,amira en haar ouders laten zeker niet over zich heen lopen,laat staan heen en weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *