MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Chanel No 5 – Marilyn Monroe
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Chanel No 5 – Marilyn Monroe

Gepubliceerd op 7 december 2013 in Muziek in Reclame · Views: 1.212 ·

Chanel No 5 - Marilyn Monroe

Chanel No 5 – Marilyn Monroe


Chanel No 5 commercial met actrice Marilyn Monroe. Overleden bekendheden in reclamespotjes lijken al lang geen taboe meer. Zo kreeg ex-Beatle John Lennon in 2010 de hoofdrol in een clip voor automerk Citroen. Op de vraag wat ze liefst in bed droeg, antwoordde Marilyn Monroe in een berucht interview in 1960: “Enkel Chanel n° 5.” Het modehuis Chanel maakte van deze uitpraak voorbije zondag gretig gebruik toen ze tijdens een aflevering van ‘So You Think You Can Dance’ bovenstaande clip lieten afspelen. Daarin brengt Chanel Monroe even weer tot leven. Meer info over de muziek is zeer welkom! Iemand enig idee?

Chanel No 5 – Marilyn Monroe

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2aVsPZdpX40[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *