MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame The Mad Trist – Pie in the Sky
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

The Mad Trist – Pie in the Sky

Gepubliceerd op 20 november 2013 in Muziek in Reclame · Views: 787 ·

The Mad Trist - Pie in the Sky

The Mad Trist – Pie in the Sky


Van The Mad Trist verschijnt woensdag 20 november de nieuwe single en knallende videoclip: Pie in the Sky. Een mix van guitars, catchy melodieën, hip-hop grooves en trippy vocal harmonies. The Mad Trist bestaat sinds 2005, opgericht door Arthur von Berg en Jan Franzen. Ze speelden in het voorprogramma van Triggerfinger en De Staat, ook speelden ze meer dan 100 (inter)nationale liveshows, waaronder Noorderslag, Paradiso, Taubertal en het prestigieuze Europavox festival. Eerdere singles kregen airplay op MTV en Nederlandse radio stations. Pie in the Sky, noemde ze zelf een ode aan de verveling, tja, met het uitbrengen van deze single kon het wel eens definitief gedaan zijn met die verveling!

The Mad Trist – Pie in the Sky

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_gUA-bjn3EE[/youtube]

 
Tags: , , ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *