MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Tim Knol – Soldier On
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Tim Knol – Soldier On

Gepubliceerd op 14 november 2013 in Media Nieuws · Views: 768 ·

Tim Knol - Soldier On

Tim Knol – Soldier On


Tim Knol Begin maakt begin 2010 behoorlijke indruk met zijn debuutplaat, en inmiddels zijn we beland bij nummer drie. Zijn hoge, soms wat ijle stem is heel herkenbaar, maar zijn sound heeft zich duidelijk ontwikkeld. Voorheen neigde het vaak richting Americana, maar dat hoor je hier alleen nog maar op Cold Cold Rain en Rearview Mirror. Op Soldier On overheerst de Westcoastpop. Invloeden van The Beatles, maar vooral veel Beach Boys en Byrds, zodat het soms doet denken aan Daryll-Ann ten tijde van Happy Traum. Uiteraard ook op vinyl, waar de cd dan bij zit. Hoe mooi kun je het hebben!? Top!

Tim Knol – Soldier On

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kVdNlPYkPk0[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *