MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Gloria Estefan – The Standards
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Gloria Estefan – The Standards

Gepubliceerd op 14 september 2013 in Media Nieuws · Views: 1.245 ·

Gloria Estefan - The Standards

Gloria Estefan – The Standards


Gloria Estefan, nu eens niet Latin, Cuban of conga, maar we horen op haar nieuwste album The Standards de meer ingetogen de meer jazzy zangeres. Allemaal wel het bekende eerder al veelvuldig opgenomen Amerikaanse jazzrepertoire. Maar wat opvalt is dat een perfectioniste als Gloria Estefan op dit album niet meer die perfectioniste is. The Standards klinkt daardoor prettig, warm en toch ook vertrouwd, Gloria’s stem verveeld of vermoeid niet – iets dat nog al eens gebeurde bij vroegere albums van Estefan. Het gros van de van oorsprong swingende nummers is als ballad gearrangeerd. The Standards kun je rustig aanzetten, van het eerste tot en met het laatste nummer. Mooi voor onder de kerstboom straks.

Gloria Estefan – The Standards

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iUgr9hGp4kc[/youtube]

 

Een reactie

  1. Berghem6

    Gloria zoals je haar niet vaker hebt gehoord. Ze heeft eerder in haar carrière “standards” gezongen met o.a. Frank Sinatra, Placido Domingo, Paul Anka en Tony Bennet, en dit album sluit goed aan bij die stijl.
    het klinkt alsof Gloria de nummers speciaal voor jou alleen zingt en de liedjes komen recht uit haar hart – ook al heeft ze ze niet zelf geschreven. Je voelt de liefde en warmte ervan. Niet alleen lekker om op een zwoele avond te luisteren, maar ook lekker om ’s ochtends vroeg wakker bij te worden.
    Ze verdient het om op de radio gedraaid te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *