MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame SPITS – Laat de dag maar komen
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

SPITS – Laat de dag maar komen

Gepubliceerd op 12 september 2013 in Muziek in Reclame · Views: 2.397 ·

SPITS - Laat de dag maar komen

SPITS – Laat de dag maar komen


Volgens de gratis krant SPITS: Goed geslapen, slecht geslapen. Laat de dag maar komen. Een nieuwe dag biedt nieuwe mogelijkheden en nieuwe kansen. Mogelijkheden om het anders te zien. Kansen om het beter te doen. Kleine positieve dingen in de ochtend maken de start van je dag een stuk leuker. En daarom maken zij bij SP!TS iedere dag opnieuw: De leukste krant van Nederland! KOKORO bedacht voor SPITS de campagne ‘Laat de dag maar komen’ en liet speciaal voor deze campagne een catchy song maken door Lucky Fonz III. ‘Laat de dag maar komen’ is een mentaliteit, een uitgesproken wil om de positieve kant van dingen te zien, ook als het even tegenzit. Ook de commercial laat zien dat ieder nadeel zijn voordeel heeft. Onderdeel van de campagne is een vrolijke animatiefilm met een pech- én geluksvogel in de hoofdrol. Een hoop poeha voor een overigens een zeer prettig en goed leesbare gratis krant.

SPITS – Laat de dag maar komen

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qCAwH77f5hw[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *