MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Q-Music – Het beste uit de Top 500 van Het Foute Uur
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Q-Music – Het beste uit de Top 500 van Het Foute Uur

Gepubliceerd op 14 juni 2013 in Media Nieuws · Views: 3.436 ·

Q-Music - Het beste uit de Top 500 van Het Foute Uur

Q-Music – Het beste uit de Top 500 van Het Foute Uur


Het Foute Uur van Q-Music is inmiddels een vaste waarde geworden in radioland. Met maar liefst 100 tracks, de beste uit de Top 500 van het radioprogramma, is deze nieuwste 5CD fouter en completer dan ooit. Alom bekende hits als ‘Barbie Girl’ van Aqua, ‘Que Si Que No’ van Jody Bernal en T Spoon’s hit ‘Sex On The Beach’ staan uiteraard op deze verzameling, maar ook de jongste generatie “fout” is vertegenwoordigd. ‘Kuikentje Piep’ van Pulcino Pio bijvoorbeeld en ‘Gangnam Style’ van PSY, wellicht het allerfoutste nummer van de afgelopen tijd. ‘Het Beste Uit De Top 500 van Het Foute Uur’ is vanaf aanstaande vrijdag verkrijgbaar.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *