MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Het Goede Doel – Was Alles Maar Precies Zoals Het Was – andere hoogtepunten uit drie decennia
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Het Goede Doel – Was Alles Maar Precies Zoals Het Was – andere hoogtepunten uit drie decennia

Gepubliceerd op 26 mei 2013 in Media Nieuws · Views: 1.142 ·

Tweeëndertig andere hoogtepunten uit drie decennia Het Goede Doel

Tweeëndertig andere hoogtepunten uit drie decennia Het Goede Doel


Het Goede Doel is één van de bekendste en wellicht meest originele Nederlandstalige popbands uit begin jaren tachtig, een periode waarin ons land overspoeld werd door een golf van nieuwe Nederlandstalige popbandjes. Het Goede Doel is van de Utrechtse jeugdvrienden Henk Westbroek en Henk Temming. Voor het verzamelalbum Was Alles Maar Precies Zoals Het Was hebben Henk en Henk hun persoonlijke favorieten uit hun lange carrière geselecteerd. De mannen volgen hier hun eigen eigenwijze smaak: geen voor de hand liggende hits als ‘Gijzelaar’, ‘België, ‘Vriendschap’ of zelfs ‘Alles Kan Een Mens Gelukkig Maken’, want die zijn immers allang in ons collectieve geheugen gegrift. Wel 32 andere hoogtepunten uit drie decennia Het Goede Doel, met het splinternieuwe ‘Alle Moeders Heten Mama’ als kers op de taart. Uit het materiaal spreekt de liefde voor muziek, de liefde voor de Nederlandse taal en, na al die jaren van stormachtige boezemvriendschap, de liefde voor elkaar. En zolang Het Goede Doel z’n unieke muziek blijft maken, blijft alles precies zoals het was.

Het Goede Doel – België

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vFo428N7xec[/youtube]

Het Goede Doel – Nooduitgang

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CfagZbHlXj4[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *