MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Anouk – Sad Singalong Songs
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Anouk – Sad Singalong Songs

Gepubliceerd op 16 mei 2013 in Media Nieuws · Views: 1.720 ·

Anouk - Sad Singalong Songs

Anouk – Sad Singalong Songs


Mocht Anouk niet al hot zijn, dan is zij het nu zeker na het behalen van de finale van het Eurovisie Songfestival! Haar nieuwe album, Sad Singalong Songs, komt dus om een commercieel goed moment. Sad Singalong Songs is het eerste album op haar eigen label Goldilox. De plaat bevat natuurlijk de hit Birds. Het nummer Stardust werd in december aan het publiek onthuld, met veel positieve reacties tot gevolg. Het album bevat 10 introverte en emotionele liedjes die aaneen geregen zijn tot twee ‘kant-lange’ tracks. Sad Singalong Songs moet in zijn geheel worden ervaren, waarmee de ijzersterke kwaliteit van deze verzameling splinternieuwe Anouk songs pas goed tot haar recht komt. Net zoals met haar vorige albums For Bitter Or Worse en To Get Her Together, hebben producers Martin Gjerstad en Torre Johansson van Franz Ferdinand en The Cardigans aan Sad Singalong Songs meegewerkt. Tip, ga voor de vinyl versie, nog mooier!

Wende – Last Resistance – tracklist

1. The Rules
2. Pretending As Always
3. Birds
4. The Good Life
5. Are You Lonely
6. Stardust
7. Only A Mother
8. Kill
9. I Don’t Know Nothing
10. The Black Side Of My Mind

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *