MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Lisa Lois – Breaking Away
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Lisa Lois – Breaking Away

Gepubliceerd op 14 mei 2013 in Media Nieuws · Views: 983 ·

Lisa Lois - Breaking Away

Lisa Lois – Breaking Away


Lisa Lois, eindelijk dan een echt eigen album, Breaking Away. Zo anders dan X Factor, en vooral zoveel beter. Wat een wereldplaat. Breaking Away zegt waarschijnlijk het meest over de ontwikkeling die Lisa Lois de laatste jaren heeft doorgemaakt. Voor de opname ging ze naar de RAK studios in London. Lisa Lois won in 2009 glansrijk het programma X Factor. Het nummer Hallelujah dat ze in de finale zong stond wekenlang op nummer één. Ze is één van de beste zangeressen die een Nederlandse televisietalentenjacht heeft voortbracht. Na een radiostilte van circa 3,5 jaar ligt eindelijk het tweede album van Lisa Lois in de winkelschappen. Volgens Lisa is haar tweede album het creatieve eindresultaat van een intense periode, waarbij haar relatie werd verbroken en ze aan een hele nieuwe, spannende fase als zangeres begint. Zoals gezegd, een wereldplaat. Hebben dus, en alleen verkrijgbaar bij bol.com: de deluxe edition van het nieuwe album van Lisa Lois met twee bonustracks.

Lisa Lois – Breaking Away – tracklist

1. Silhouette
2. You Don’t Know Me
3. Parachute
4. Cover Up
5. Crazy
6. Breaking Away
7. Not A Love Song
8. Wait
9. Not My Business
10. Overcome
Alleen verkrijgbaar bij bol.com! De deluxe edition van het nieuwe album van Lisa Lois met twee bonustracks:
11. Don’t You Worry Child – Live @ G!EL 3FM (Bonustrack)
12. Stay – Live @ Frank & Vrijdag Show 538 (Bonustrack)

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *