MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Daft Punk – Random Access Memories
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Daft Punk – Random Access Memories

Gepubliceerd op 28 april 2013 in Media Nieuws · Views: 1.197 ·

Daft Punk - Random Access Memories

Daft Punk – Random Access Memories


Daft Punk, Random Access Memories verschijnt 17 mei. De samenwerking met oa. Chilly Gonzales, Todd Edwards, Giorgio Moroder, Pharrell Williams en Nile Rodgers belooft een waanzinnig vet album! Natuurlijk gaan wij weer voor het vinyl, de 2LP en download versie. Random Access Memories is het vierde studioalbum van het Franse elektronische muziekduo. Het album werd opgenomen in de New Yorkse Electric Lady Studios, in de Henson Recording Studios in Hollywood en een Parijse opnamestudio. Eerste single is Get Lucky met Pharrell Williams en Nile Rodgers (freak le chic!), jaren 70, 80 en 10 in één nummer en videoclip. Groove!

Frans technoduo dat met de moddervette disco-techno van Da Funk een hype ontketent die zijn gelijke in dansland nauwelijks kent. Daft Punk dankt zijn naam aan een recensent van het Britse Melody Maker. Die kwalificeerde de Beach Boys-cover van het toen nog naar de naam Darling luisterende duo op een compilatiesingle van het Duophonic-label van Stereolab als ‘daft punk’.

Daft Punk – Random Access Memories

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6QVtHogFrI0[/youtube]

Daft Punk – Get Lucky

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4FRXLzw37-8[/youtube]

Chic – Le Freak – North Sea Jazz 2012

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4-Vz6tNfV1Y[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *