MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Rod Stewart – Time
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Rod Stewart – Time

Gepubliceerd op 26 april 2013 in Media Nieuws · Views: 1.000 ·

Rod Stewart - Time

Rod Stewart – Time


Het langverwachte nieuwe studio album van Rod Stewart is er, Time. Het werd ook wel tijd! Voor het eerst in twintig jaar tijd een album met eigen materiaal van deze Britse zanger! De eerste single van Time is het up-tempo ‘She Makes Me Happy’. De liefhebbers van Rod Stewart moeten nog wel heel even geduld hebben, want Time ligt vrijdag 3 mei aanstaande pas echt in de winkels. Er staan elf nieuwe, door Stewart geschreven tracks plus een cover van Tom Waits’ ‘Picture In A Frame’.

De afgelopen jaren is de wereldwijde populariteit van Rod Stewart almaar gestegen, onder meer door de immens goed verkopende albums in de ‘Songbook’-reeks. Dat er voor een songwriter genoeg om over te schrijven valt na twee decennia mag duidelijk zijn. Zo zingt Stewart op ‘It’s Over’ over zijn scheidingen, is ‘Pure Love’ een eerbetoon aan zijn kinderen, gaat ‘Brighton Beach’ over zijn eerste liefde en beschrijft hij in ‘Can’t Stop Me Now’ de tijd dat hij door platenmaatschappijen werd afgewezen, maar zijn familie achter hem bleef staan. “A throwback to the past”, aldus Stewart, verwijzend naar zijn albums uit de jaren zeventig. Tekstueel mag hij dan teruggrijpen naar het verleden, muzikaal klinkt de inmiddels 68-jarige singer-songwriter op ‘Time’ fris en geïnspireerd.

Rod Stewart – She Makes Me Happy

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lUJpRSLQ2kg[/youtube]

 
Tags: , ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *