MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws House of Cards – gratis single Tuxedo Bandido
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

House of Cards – gratis single Tuxedo Bandido

Gepubliceerd op 26 april 2013 in Media Nieuws · Views: 1.094 ·

House of Cards - gratis single Tuxedo Bandido

House of Cards – gratis single Tuxedo Bandido


Tuxedo Bandido heeft weer een nieuwe single en videoclip. Net als altijd is de single gratis te downloaden op www.tuxedobandido.com. De video, gemaakt in samenwerking met Frans Penning, is te zien op de website en het youtube kanaal van de band. Tuxedo Bandido is een onafhankelijke band die zich niet alleen richt op het muzikale, maar ook op het visuele aspect. Vandaar dat er bij dit nummer ook weer flink is uitgepakt in de vorm van een professionele videoclip. Het nummer is geschreven, opgenomen en geproduceerd in de eigen Small Room Recordings studio. De band biedt het nummer gratis aan. De enige tegenprestatie die de band vraagt is een bedankje op de website of de Facebook-pagina van de band.

House of Cards – gratis single Tuxedo Bandido

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7ekovJm6LEU[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *