MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Psy – Gentleman al 22 miljoen keer bekeken op Youtube
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Psy – Gentleman al 22 miljoen keer bekeken op Youtube

Gepubliceerd op 14 april 2013 in Muziek in Reclame · Views: 798 ·

Psy - Gentleman

Psy – Gentleman


De videoclip van Gentleman, de nieuwe single van Psy, is 24 uur nadat de Zuid-Koreaan hem op zijn eigen Youtube-kanaal plaatste al ruim 22 miljoen keer bekeken, zo meldt Nu.nl. Het nummer werd vrijdag wereldwijd uitgebracht en zaterdag zong Psy het lied voor het eerst live met een bijbehorend dansje. Zaterdag verzamelden zich 50.000 mensen in een stadion in Seoul om de live-uitvoering van de opvolger van Gangnam Style te bekijken, en nog eens 160.000 fans volgden het optreden live online. De rapper werd wereldwijd een sensatie met zijn hit Gangnam Style, waarvan de video binnen 9 maanden ruim 1,5 miljard keer werd bekeken op Youtube.

Psy – Gentleman

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N0i8SM18_V8[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *