MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Je bent eruit – eerst wehkamp.nl
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Je bent eruit – eerst wehkamp.nl

Gepubliceerd op 11 april 2013 in Muziek in Reclame · Views: 3.414 ·

Je bent eruit - eerst wehkamp.nl

Je bent eruit – eerst wehkamp.nl


Je bent eruit, eerst wehkamp.nl. Leuke slogan, maar een veel te lange commercial. Het is officieel lente. De dagen worden langer en warmer. Je gaat weer naar buiten. Als het weer het toelaat zonder jas en met blote benen. Je bent in je tuin of op je balkon wanneer je kan. In de campagne voor april inspireert wehkamp.nl je om optimaal van het voorjaar te genieten. Met tuinspullen die je ook binnen kunt gebruiken. En met lentemode die je ook in de zomer kunt dragen. Je bent eruit, eerst wehkamp.nl. Halverwege in slaap gevallen? In de muziek horen we ergens iets bekends, maar wat? Weet jij het?

Je bent eruit – eerst wehkamp.nl

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PeJPkRuvQdA[/youtube]

 
Tags: ,

Een reactie

  1. Erick

    Ik hoor het bekende helaas niet in de muziek. Vind het verder een leuke reclame hoor. Wehkamp heeft trouwens een aantal mooie acties: De komende twee weken krijg je 15% korting op smartphones, camera’s etc. Kijk hier voor meer informatie en extra korting bij Wehkamp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *