MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Krystl – Circles
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Krystl – Circles

Gepubliceerd op 5 april 2013 in Media Nieuws · Views: 1.250 ·

Krystl - Circles

Krystl – Circles


Eind 2010 debuteerde zangeres Krystl met het aanstekelijke ‘Golden Days’, waarmee ze direct een Megahit te pakken had. Ook opvolgers ‘Bottles’ en ‘Fool For You’ deden het goed op radio en in de hitlijsten, zodat Krystl definitief een plekje verwierf in de Nederlandse popmuziek. Ze ontving een 3FM Award voor Beste Nieuwkomer, haar muziek was te horen in diverse reclamespots en samen met haar band was ze in het hele land live te zien en te horen. De afgelopen periode heeft de zangeres veel nieuwe nummers geschreven voor haar tweede album, dat later dit jaar zal verschijnen. De eerste single ‘Circles’ is deze week bij 3FM in première gegaan.

Krystl – Circles

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZHVrErqcIRU[/youtube]

 
Tags: ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *