MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Laat me nu toch niet alleen – Anita Meyer – The Passion
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Laat me nu toch niet alleen – Anita Meyer – The Passion

Gepubliceerd op 30 maart 2013 in Media Nieuws · Views: 1.983 ·

Laat me nu toch niet alleen - Anita Meyer - The Passion

Laat me nu toch niet alleen – Anita Meyer – The Passion


Anita Meyer brengt Laat Me Nu Toch Niet Alleen dat ze in The Passion zong op single uit. Voor dit fantastische muzikale spektakel zong ze donderdagavond als Maria deze song. Helaas ging het geluid mis tijdens de uitzending – en wie was die gast met dat enorme fototoestel langdurig in beeld?, maar wat een geweldige versie van Clouseau’s origineel Laat Me Nu Toch Niet Alleen.

Laat me nu toch niet alleen – Anita Meyer – The Passion

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ULfyjfTEkvE[/youtube]

Clouseau – Laat Me Nu Toch Niet Alleen

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CK-N9fEpQQc[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *