MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Trixie Whitley – Fourth Corner
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Trixie Whitley – Fourth Corner

Gepubliceerd op 7 februari 2013 in Media Nieuws · Views: 874 ·

Trixie Whitley - Fourth Corner

Trixie Whitley – Fourth Corner


Trixie Whitley zich al gevestigd als artiest met een indrukwekkende live-reputatie. Ze werkte al samen met Robert Plant, Joe Henry en Marc Ribot. Daniel Lanois vroeg Trixie als zangeres voor zijn Black Dub-project dat eind 2010 op plaat verscheen en in 2011 speelde op het North Sea Jazz Festival. Trixie is een Amerikaanse artiest met Belgische roots, die leeft en werkt in Brooklyn, New York. De hooggespannen verwachtingen voor haar eerste solodebuut Fourth Corner weet ze moeiteloos in te lossen. Het is haar emotionele, met blues doordrenkte stem die je op elke mogelijke manier weet te raken. Emoties van ultieme liefde, volslagen woede, onvervalste blijdschap tot bittere eenzaamheid. Ook mogen de namen van muzikant/producer Thomas Bartlett (The National, Grizzly Bear) en Pat Dilett niet ontbreken. Fourth Corner is een staalkaart van haar kunnen, een triomf van een plaat. Trixie is een artieste om te koesteren, grote klasse.

Trixie Whitley – Breathe You In My Dreams

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W539KqDR4k8[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *