MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Jacco Gardner – Cabinet of Curiosities
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Jacco Gardner – Cabinet of Curiosities

Gepubliceerd op 7 februari 2013 in Media Nieuws · Views: 988 ·

Jacco Gardner - Cabinet of Curiosities

Jacco Gardner – Cabinet of Curiosities


Cabinet of Curiosities is de niet alledaagse titel van het debuutalbum van muzikant, producer en songschrijver Jacco Gardner. Jacco is dan ook zelf niet alledaags te noemen. Nog voor de release van de plaat zijn de media vol van de innemende, zeer getalenteerde jongeman uit Zwaag, Noord-Holland. Die aandacht begon ruim een jaar geleden in Engeland, naar aanleiding van Jaccos barokke debuutsingle. Er volgde nog een single op een Spaans label, waardoor de aandacht werd gewekt van het Amerikaanse label Trouble In Mind, evenals van het immer alerte Excelsior Recordings. Wij gaan, zoals altijd, weer voor de LP + CD uitvoering.

Cabinet of Curiosities is volgestopt met psychedelische popliedjes waarin de echos uit het verleden overduidelijk doorklinken. Naast bas en wat steriel klinkende drums heeft Jacco kleurrijke arrangementen gemaakt waarin elektrische piano, klavecimbel en mellotron hoofdrollen vervullen. Twaalf aanstekelijke popliedjes in een charmant, veelkleurig jasje vormen samen een bijzonder verrassend debuut van een zeer groot talent, toepasselijk verbeeld op de hoes: een jongetje in een sprookjeswereld.

Jacco Gardner – Clear The Air

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CZpdaZ-fTLQ[/youtube]

Jacco Gardner – Cabinet of Curiosities

Jacco Gardner – Cabinet of Curiosities – Tracklist

1. Clear the Air (3:39)
2. The One Eyed King (2:24)
3. Puppets Dangling (3:41)
4. Where Will You Go (3:23)
5. Watching the Moon (3:51)
6. Cabinet of Curiosities (2:46)
7. The Riddle (4:24)
8. Lullaby (3:01)
9. Help Me Out (2:55)
10. Summer’s Game (3:15)
11. Chameleon (4:09)
12. The Ballad of Little Jane (4:06)

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *