MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Super Bowl commercial toont wat BlackBerry Z10 niet kan
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Super Bowl commercial toont wat BlackBerry Z10 niet kan

Gepubliceerd op 4 februari 2013 in Muziek in Reclame · Views: 766 ·

Super Bowl commercial toont wat BlackBerry Z10 niet kan

Super Bowl commercial toont wat BlackBerry Z10 niet kan


Tijdens de Super Bowl werd in een commercial getoond wat de nieuwe BlackBerry Z10 allemaal niet kan. Dat zou makkelijker zijn dan in laten zien wat het allemaal wel kan in de dertig seconden dat de commercial lang is. Het is eenmalig en zal niet het thema zijn van de rest van de Blackberry Z10-campagne. Maar voor een reclame tijdens de super bowl moet je erg opvallen zodat er nu voor een dergelijke commercial werd gekozen. In maart zal de nieuwe campagne van start gaan getiteld: ‘Keep Moving’. Die campagne zal een stuk traditioneler zijn en zich wel richten op wat de Blackberry Z10 allemaal kan. BlackBerry Z10 is toch een bloedlink ding, er gebeurt van alles met je! Leuke song onder deze commercial, dat maakt weer veel goed! Iemand enig idee?

Super Bowl – BlackBerry Z10

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UPbhzmIq9uU[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *