MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Huub van der Lubbe – Simpel Verlangen
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Huub van der Lubbe – Simpel Verlangen

Gepubliceerd op 28 januari 2013 in Media Nieuws · Views: 1.170 ·

Huub van der Lubbe - Simpel Verlangen

Huub van der Lubbe – Simpel Verlangen


Eerste solo-album van Huub van der Lubbe verschijnt op vrijdag 1 februari, getiteld ‘Simpel Verlangen’. Het album bevat dertien liedjes, sommige van De Dijk, anderen van Huub zelf, en ook een aantal met zorg gekozen covers. Om ‘Simpel Verlangen’ nu al via iTunes te beluisteren en te bestellen, klik je hier. Behalve de CD zal er ook een CD/DVD en een DVD verschijnen, waarop Huub live in het theater te zien is. Huub is al meer dan 30 jaar zanger, tekstschrijver, schrijver, acteur, componist, en frontman van De Dijk.

Van der Lubbe: “Ik wilde graag een eenvoudig album maken. De afgelopen jaren deed ik, in periodes dat De Dijk niet speelde, solo-optredens in theaters, in muziekcafés, op literaire bijeenkomsten. Zingend, mezelf begeleidend op gitaar. Ik hou van die simpele vorm. En het publiek kennelijk ook, want na afloop van die optredens was er steevast vraag naar een cd met de liedjes die ik had gezongen. Zo’n cd was er niet. Sommige liedjes had ik nooit opgenomen, voor weer andere liedjes verwees ik naar De Dijk-cd’s. Dikwijls was dan de reactie: ‘Die heb ik al!’ Het bleek de mensen nu juist te doen om de kleine, eenvoudige, akoestische uitvoering. ‘Dan hoor je nog beter waar het over gaat.”

Huub van der Lubbe – Simpel Verlangen – Tracklist

Volgt z.s.m.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *