MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws LA The Voices – Geloof, Hoop En Liefde
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

LA The Voices – Geloof, Hoop En Liefde

Gepubliceerd op 24 januari 2013 in Media Nieuws · Views: 1.347 ·

LA The Voices - Geloof, Hoop En Liefde

LA The Voices – Geloof, Hoop En Liefde


LA the Voices komt met een gloednieuw album, een jaar na Because We Believe. Het album heeft als thema de drie elementen uit het leven zal ‘Geloof, Hoop en Liefde’, en zal bij menigeen weer de juiste snaar weten te raken. Op het album staan songs die het thema overvloedig zullen steunen, door de grootse productie hebben de songs een meeslepend karakter. Met dit nieuwe album geeft LA the Voices een muzikaal visitekaartje af en neemt zijn plek definitief in de Nederlandse muziekwereld. De nieuwe single Áls Ik Thuiskom’ is zojuist verschenen en beleefde zijn primeur in het programma ‘Langs de Leeuw’.

De productie is in handen van Christiaan en Bennie Schutte, in co-producerschap met Gordon zelf. Met deze Nederlandse-Zuid-Afrikaanse verbinding is de toon gezet voor een langdurige samenwerking. De arrangementen zijn allemaal van ongekende klasse en schoonheid en het Zuid-Afrikaanse team heeft zich ook hierin weer overtroffen. Hoogtepunten van het album zijn de titelsong en het stuk ‘Waar Ben Jij’, welke Gordon schreef als aubade aan zijn twee jaar eerder overleden moeder. Ook de song geschreven door, een van de bandleden, Peter Strykes ‘Kijk In De Ogen’ is een bijzonder nummer te noemen. Op deze track wordt er tevens samengewerkt met Carel Kraayenhof, de inmiddels wereldberoemde bandoneonspeler. Nog een bijzondere samenwerking is het prachtige duet te noemen tussen de mannen van LATV en Chantal Janzen, de musicalster doet zelden of nooit plaatopnames, maar maakte graag een uitzondering voor de heren en in het nummer ‘Voor Ons Allebei’ vechten alle vocalen om de hoogste eer, wat uitmondt in een muzikale explosie en samenzang in optima forma. Verder ook veel Engelstalig werk van de heren, met als uitschieters ‘Wild White Horses’ en de cover van het in de jaren 70 uitgebrachte nummer ‘Speak Softly Love’, de titelsong van The Godfather movie.

LA The Voices – Geloof, Hoop En Liefde – tracklist

1. Geloof, Hoop en Liefde
2. Wild White Horses
3. Waar Ben Je Heen
4. Kijk In De Ogen
5. Mama
6. Change Is Gonna Come
7. Guiding Light
8. Voor Ons Allebei (met Chantal Janzen)
9. The Year I Fall In Love
10. Als Ik Thuiskom
11. Speak Softly Love
12. Mijn Vriend Voor Het Leven
13. I Can’t Live Without You
14. Hart Van Een Leeuw

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *