MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Pearl Jozefzoon – The Time Is Now
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Pearl Jozefzoon – The Time Is Now

Gepubliceerd op 16 januari 2013 in Media Nieuws · Views: 1.099 ·

Pearl Jozefzoon - The Time Is Now

Pearl Jozefzoon – The Time Is Now


Op 8 februari brengt Pearl Jozefzoon haar debuut album ‘The Time Is Now’ uit. Het afgelopen jaar heeft de 27-jarige zangeres hard gewerkt aan haar album wat een prachtige pop/klassieke cross-over plaat is geworden. Naast klassiekers als ‘Hijo de la Luna’, ‘Oh Love (Habanera)’ en ‘Clocks’ bevat het album ook het duet ‘Vivo Per Lei’ wat Pearl samen met Nick Schilder heeft opgenomen. Naast diverse bekende pop/klassiek getinte tracks heeft Pearl meegeschreven aan twee nieuwe songs die dit album compleet maken. Het idee om een pop/klassieke cross-over plaat te maken ontstond nadat Pearl deelnam aan het televisieprogramma ‘Van Popster tot Operaster’ die ze met vlag en wimpel won. Pearl ondervond toen dat het klassieke genre haar erg goed lag en dat ze dit verder wilde uitbreiden. ‘The Time Is Now’ is geproduceerd door Tom Bakker, die eerder arrangementen heeft geschreven voor tal van grote artiesten. Wat dit album extra bijzonder maakt, is de samenwerking met het Brussels Philharmonic Orchestra. Dit befaamde orkest, bestaande uit ruim 40 muzikanten, geeft het album een prachtig orkestraal geluid mee.

Pearl Jozefzoon – The Time Is Now – track list

Volgt z.s.m.

 
Tags: , ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *