MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Puro 43 Music Sessions – Glennis Grace zingt met Mattanja Joy Bradley Clocks van Coldplay
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Puro 43 Music Sessions – Glennis Grace zingt met Mattanja Joy Bradley Clocks van Coldplay

Gepubliceerd op 30 december 2012 in Media Nieuws · Views: 1.630 ·

Puro 43 Music Sessions - Glennis Grace samen met Mattanja Joy Bradley

Puro 43 Music Sessions – Glennis Grace samen met Mattanja Joy Bradley


De Puro 43 Music Sessions, drie miniconcerten in een intieme omgeving, georganiseerd door RTL 8 en Licor 43. Nederlandse topartiesten nemen ons mee op een persoonlijke en muzikale reis door hun eigen repertoire en dat van anderen tijdens deze Puro 43 Music Sessions. De laatste was gister, Glennis Grace samen met de groovy, bluesy zangtalent Mattanja Joy Bradley, live op in Club Dauphine te Amsterdam. Glennis en Mattanja Joy Bradley, ogenschijnlijke muzikale tegenpolen, eindigen samen met een spectaculaire latin uitvoering van het nummer ‘Clocks’ van Coldplay. Mattanja Joy Bradley zal je nog kennen van het TV programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland.

De concerten hebben een mysterieus en geheimzinnig karakter. De honderdvijftig lucky guests die bij het concert aanwezig waren, wisten tot de start van de optredens niet wie er die avond op het podium zou staan. In de eerste uitzending op zondag 9 december waren te zien Racoon en feel good zanger, met een randje blues, Ed Struijlaart. Racoon bracht hun eerste Nederlandstalige nummer Oceaan. De geweldige optredens van Miss Montreal en Kris Berry waren te zien op zondag 16 december.

Glennis Grace zingt met Mattanja Joy Bradley Clocks van Coldplay

Video nog niet gevonden.

Mattanja Joy Bradley – Little Baby – De Beste Singer-Songwriter van Nederland

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Hzij769YZLM[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *