MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Charly Luske wint als Adele Your Face Sounds Familiar
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Charly Luske wint als Adele Your Face Sounds Familiar

Gepubliceerd op 30 december 2012 in Media Nieuws · Views: 3.228 ·

Charly Luske wint als Adele Your Face Sounds Familiar

Charly Luske wint als Adele Your Face Sounds Familiar


Het tv-programma Your Face Sounds Familiar is gewonnen door Charly Luske. Charly Luske, die als laatste optrad, onderging de grootste metamorfose. Als Adele zong hij To make you feel my love. De stomverbaasde jury, bestaande uit Carlo Boszhard, Chantal Janzen en Gerard Joling, koos hem als winnaar. Sabine Uitslag werd tweede met haar imitatie van Alanis Morissette. In het programma, waarmee geld werd opgehaald voor het goede doel, imiteerden bekende Nederlanders hun muzikale helden. Het leek eerder op een wedstrijd van de grimeur: welke artiest wordt het beste nagemaakt? Marionetten waren beter, echter en leuker geweest. Het was eigenlijk een grote parodie. Wat vind jij?

Met Your Face Sounds Familiar werden donateurs gezocht voor Kinderfonds Mama’s, een stichting die Zuid-Afrikaanse vrouwen steunt die in hun eigen omgeving voor duizenden zeer arme kinderen zorgen. Onder meer L.A. The Voices, Sabine Uitslag en Frits en Barbara Barend kropen daarvoor in de huid van een ander.

Charly Luske – Adele – Your Face Sounds Familiar


[swf src=”https://secure.rtl.nl/system/scripts/flashplayer/rtlosmf.swf?rtlxlid=4b26e9e1-287b-4ae6-b0ad-e8a47434ec23″ width=550 height=400]

Adele – To make you feel my love

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fnn9JlqqTE4[/youtube]

 

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *