MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws The Voice Kids – Anne zingt sterren van de hemel
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

The Voice Kids – Anne zingt sterren van de hemel

Gepubliceerd op 22 december 2012 in Media Nieuws · Views: 3.375 ·

The Voice Kids - Anne zingt sterren van de hemel

The Voice Kids – Anne zingt sterren van de hemel


Vanaf vrijdag 21 december is The Voice Kids weer te zien op RTL 4. Bij de eerste aflevering van The Voice Kids was er al meteen een grote verrassing. De blinde Anne Keizer imponeerde de jury met haar uitvoering van People Help The People van Birdy. Na haar optreden, waarbij de 12-jarige Anne zichzelf begeleidde op de piano, kreeg ze een staande ovatie van de jury en het publiek. Anne koos voor Marco Borsato als coach. Ook in het tweede seizoen gaan de coaches Angela Groothuizen, Nick & Simon en Marco Borsato op zoek naar jong zangtalent in de leeftijdscategorie 8-14 jaar.

Anne – People Help The People

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=id2uJmwttaM[/youtube]

Birdy – People Help The People

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OmLNs6zQIHo[/youtube]

 

Een reactie

  1. Ruud

    Geweldig, wat een optreden! Ik was meteen ontroerd en iedere keer bij het online terugzien van het optreden (en de jurycommentaren) springen de tranen me hevig in de ogen. Onvoorstelbaar, om met een visuele handicap zo goed piano te kunnen spelen.
    Heel veel succes, Anne!

    Ruud (52 jr.), Apeldoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *