MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Sandra van Nieuwland – debuutalbum And More – Nieuw binnen op #1
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Sandra van Nieuwland – debuutalbum And More – Nieuw binnen op #1

Gepubliceerd op 21 december 2012 in Media Nieuws · Views: 2.046 ·

Sandra van Nieuwland - And More - Nieuw binnen op #1

Sandra van Nieuwland – debuutalbum And More – Nieuw binnen op #1


Het debuutalbum van Sandra van Nieuwland uit The Voice Of Holland verscheen donderdagavond in de downloadwinkels, en komt vandaag op de bovenste plek van de Album Top 100 binnen. In zes uur tijd wist de Haarlemse zangeres er genoeg van te verkopen om Christmas van Michael Bublé van de eerste plek te verstoten in de albumlijst van Gfk. Van Nieuwslands uitvoering van Venus is haar meest recente single en deze week Alarmschijf op Radio 538. Op And More staan ook haar uitvoeringen van Bring It Back en A Night Like This, plus de eigen compositie Love You Less. Vanaf 28 december ligt het album fysiek in de winkelschappen. De hype wordt maximaal uitgebuit. Nu nog wachten op een album met alleen maar haar eigen nummers, dan zal blijken of ze een blijver is. We hopen het.

De populaire deelneemster aan ‘The voice of Holland’ behaalde al hitlijstrecords met haar 4 singles. Zo besloegen alle singles van Sandra de nummers één tot en met drie in de single top 100 en stond zij met vier singles in de top tien van de single top 100. De single More is inmiddels dubbelplatina. Keep Your Head Up bereikte de platina status en de singles Beggin’ en New Age zijn goud. Alle singles werden nummer-1 hits. Een absoluut unicum. Deze singles en andere bekende populaire liedjes, waaronder Venus en A Night Like This zullen gebundeld worden op Sandra’s eerste album, gezongen en gearrangeerd in de bekende Sandra van Nieuwland-stijl.

Sandra van Nieuwland – And More – Tracklist

1. Venus
2. Keep Your Head Up
3. Sing It Back
4. Jolene
5. A Night Like This
6. Beggin’
7. New Age
8. Ben
9. Time In A Bottle
10. More
11. Love You Less

Sandra van Nieuwland – Venus

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n3mNFXOcm4Q[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *