MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws The Voice of Holland – Sandra van Nieuwland eruit Leona door
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

The Voice of Holland – Sandra van Nieuwland eruit Leona door

Gepubliceerd op 8 december 2012 in Media Nieuws · Views: 9.435 ·

The Voice of Holland - Sandra van Nieuwland eruit Leona door

The Voice of Holland – Sandra van Nieuwland eruit Leona door


Het zat er al een tijdje aan te komen, maar Sandra van Nieuwland behaalde te weinig stemmen om door te gaan, The Voice of Holland ligt eruit. Leona gaat wel door naar de finale. Sandra zong een erg mooie versie van Shocking Blue’s Venus. Prachtig arrangement. Sandra zal uiteindelijk geen blijver zijn, na een paar hitjes is het jammer genoeg over. Toch wel opvallend, Johannes is een sympathieke gast, maar The Voice of Holland, nee. Maar hij staat wel in de finale, en zou zomaar eens The Voice of Holland kunnen winnen. Wat vind jij?

Sandra van Nieuwland – Compilatie

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eFxnAZ6vANE[/youtube]

Shocking Blue – Venus

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2a5AICDKs7g[/youtube]

 

17 reacties

 1. chris

  Mijn interesse voor TVOH werd alleen gewekt door het horen van de blind audition van Sandra. Daarna ben ik steeds gaan kijken als zij moest zingen. Nu ze eruit ligt ben ik klaar met kijken naar TVOH. Ik wacht wel tot haar eerste CD uit komt!

  • reza

   Eens. TVOH is nu over.
   Het is met het stemmen net als bij het songfestival, waar de oost-europese staten domineren. bij tvoh zijn het nu onze noordelijke en oostelijke provincies waar mensen alleen stemmen omdat ze een regio-genoot zien. of hij kan zingen is dan blijkbaar niet interessant. de kandidaten willen blijkbaar ook niet op hun stem beoordeeld worden want ze roepen zelf provincies of molukkers of wat dan ook op om te stemmen uit verwantschap. Ze zitten in de verkeerde wedstrijd lijkt me.
   Jammer voor een wedstrijd als tvoh.

 2. Eric Nouhan

  De fout zit in het systeem van tvoh:
  Om de beste zangers uit de pool in de finale te krijgen moeten ze af de battles en af van het systeem dat er van iedere coach gelijke aantallen doorgaan.
  Als bijvoorbeeld de beste 8 zangers allemaal bij een coach zitten dan moeten die ook allemaal over kunnen blijven in de top 8.

 3. Real Music Lover

  He he, ze ligt er eindelijk uit.
  Het verbaast me dat iemand die al weken lang dezelfde liedjes zingt zooooooooverkomt!
  Echt, een eigen geluid maar wat een gejank en niet prettig voor het echte muzikale gehoor. Elke week dezelfde deun en dreun, het is terecht over. Hoe het komt dat ze zo hoog scoort op de downloadcharts: ??????
  Mensen zeuren over Johannes, maar deze “zingt “wel oprecht en met hart en ziel. Sandra m.i om interessant gevondfen te worden.
  Succes Leona en Johannes a.s vrijdag.

 4. Lee

  Ik zing ook oprecht en met hart en ziel, maar ben wel zo verstandig om dat binnenshuis te doen. Geef gewoon toe: Johannes en Leona hebben de looks, maar als ook een criterium is, ben je dan wel een “real music lover”, of vind je niet stieken dat het oog ook wat wil?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *