MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Live-dvd van Metallica – Quebec Magnetic
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Live-dvd van Metallica – Quebec Magnetic

Gepubliceerd op 7 december 2012 in Media Nieuws · Views: 1.366 ·

Live-dvd van Metallica - Quebec Magnetic

Live-dvd van Metallica – Quebec Magnetic


Metallica brengt deze week een nieuwe live-dvd uit: ‘Quebec Magnetic’. Deze concertregistratie, die is geregisseerd door de bekende videoclipmaker Wayne Isham, bestaat uit twee shows van ‘s wereld’s grootste metalband. ‘Quebec Magnetic’ is, zoals de titel doet vermoeden, opgenomen in Quebec City in Canada in 2009 en komt uit als 2DVD, Blu-ray en als digitale download. Het concert bevat zeven nummers die nooit eerder verschenen zijn op een live-dvd van Metallica. De band heeft de hulp van ruim 35.000 fans ingezet om de uiteindelijke tracklist te bepalen. Men kon via de website van Metallica meebeslissen over de nummers die uiteindelijk op de dvd zouden komen.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *