MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Ben Howard – nieuwe single The Fear
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Ben Howard – nieuwe single The Fear

Gepubliceerd op 7 december 2012 in Media Nieuws · Views: 906 ·

Ben Howard rondt succesjaar in stijl af met nieuwe single ‘The Fear’

Ben Howard – nieuwe single ‘The Fear’


Het is een enerverend jaar geweest voor Ben Howard. In december 2011 was zijn debuutalbum ‘Every Kingdom’ net uit en was hij bezig met een kleine clubtour door Nederland. Hoe anders is het een jaar later. Deze week treedt hij maar liefst twee keer op in een uitverkocht Paradiso in Amsterdam, met dank aan een grote hit (‘Keep Your Head Up’) en betoverende optredens in Paradiso, tijdens Lowlands én op een veerpontje in Amsterdam. Ben Howard’s nieuwe single is ‘The Fear’, afkomstig van ‘Every Kingdom’. Daarnaast is ‘The Burgh Island EP’ onlangs uitgekomen. De vier nummers van de EP (‘Esmeralda’, ‘Oats In The Water’, ‘To Be Alone’ en ‘Burgh Island’) zijn oa. te beluisteren op Ben Howard’s YouTube-kanaal.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *