MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws The Killing – seizoenen 1, 2 en 3 op DVD
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

The Killing – seizoenen 1, 2 en 3 op DVD

Gepubliceerd op 6 december 2012 in Media Nieuws · Views: 1.191 ·

The Killing - seizoenen 1, 2 en 3 op DVD

The Killing – seizoenen 1, 2 en 3 op DVD


The Killing, een Deense topserie met inspecteur Sarah Lund. The Killing is meer dan een ‘whodunit’. De gelaagdheid in het verhaal is het voornaamste kenmerk van deze spannende en Emmy genomineerde serie. Realistisch, brutaal, herkenbaar, confronterend en spannend, met een fantastische soundtrack, zeker aan het begin en het eind van elke aflevering. Seizoen 3 komt eraan!

The Killing – Theme

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N8RqsQKEtGQ[/youtube]

The Killing – OST

1. Opening
2. The Killing
3. Theis and Pernille’s Theme
4. Aquarium
5. Choral Theme
6. At the Graveyard
7. Getting Ready
8. We’re Leaving
9. Curious
10. Waiting
11. Never Again
12. Looking for Emilie
13. And We’re Off
14. Sara’s Piano
15. Hartman’s Theme
16. The Clock is Ticking
17. Strange Thing
18. Who’s Calling
19. At the Crime Scene
20. Emilie’s Piano
21. Finding the Doll and More

The Killing – Seizoen 1

Wie heeft Nanna Birk Larsen vermoord? Deze vraag hield miljoenen kijkers over de hele wereld in de ban. Alles begint wanneer inspecteur Sarah Lund zich meldt voor haar laatste werkdag in Kopenhagen en de 19-jarige Nanna als vermist wordt opgegeven. Dezelfde dag nog wordt het lijk van de jonge vrouw teruggevonden. Sarah voelt dat haar baas iemand beschermt en besluit haar geplande verhuizing naar Zweden uit te stellen. Een instinctieve beslissing die haar niet in dank wordt afgenomen, zeker niet wanneer het moordonderzoek haar naar de hoogste politieke kringen van Kopenhagen zal voeren.

The Killing – Seizoen 2

Sarah Lund is terug! Na haar gedwongen ontslag brengt de moord op een advocate haar weer terug bij het politiekorps. De advocate blijkt echter niet het enige slachtoffer. Alles wijst op moslimterrorisme, maar Lund vermoedt dat er meer aan de hand is. De moorden zorgen voor opschudding in alle lagen van de samenleving; van het leger in Afghanistan tot in de hoogste regionen van de Deense politiek. Voor Lund telt maar één ding: meer slachtoffers voorkomen. Ze bijt zich dan ook vast in deze race tegen de klok, hoewel de weerstand van alle kanten komt. Tenslotte is ze niet voor niets ontslagen…

The Killing – Seizoen 3

In het derde en tevens laatste deel van de Scandinavische hitserie THE KILLING onderzoekt Sarah Lund (Sofie Gråbøl) een ogenschijnlijk toevallige moord op een mysterieuze zeeman. Wanneer het onderzoek vordert, confronteert Lund de minister-president van Denemarken met de zaak en komt ze terecht in de bank- en zakenwereld. Tegen de achtergrond van de wereldwijde economische crisis ontwikkelt zich een zeer uitdagende zaak.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *