MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Karvan Cevitam – Schaduw
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Karvan Cevitam – Schaduw

Gepubliceerd op 26 november 2012 in Muziek in Reclame · Views: 4.845 ·

Karvan Cevitam - Schaduw

Karvan Cevitam – Schaduw


Karvan Cevitam, een speels commercial met schaduwen. Een meisje ontdekt haar schaduw en dat van haar glas. Daarbij ook de schaduw van een man op de bushalte. Ze begin met “zijn” schaduw te spelen, en hij met die van “haar”. Wat ontaard in een mooi interactief schaduw spel. Met Karvan Cévitam maak je in een handomdraai een lekker fruitige dorstlesser, helemaal naar eigen smaak. Of je nu met koel water een fruitig drankje maakt met de smaak van echt fruit, of je laat je fantasie de vrije loop en mixt meerdere fruitsmaken; met Karvan Cévitam kan je altijd lekker genieten! Karvan Cévitam is er in elf verfrissende fruitsmaken: Aardbei, Bosvruchten, Cassis, Framboos, Grenadine, Sinaasappel, Citroen, Druif-Lemon, Appel-Bes en de nieuwe smaken Cranberry en Tropical! Allemaal leuke info van Karvan Cevitam, maar hoe zit het met de muziek?

Karvan Cevitam – Schaduw

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i9X6tUwYGFg[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *